DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

Modernt hotell mitt i Amsterdams historiska centrum

boka hotell i AmsterdamDouble Tree Hilton är ett massivt hotellkomplex beläget i Amsterdams historiska hjärta, alldeles intill stadens centralstation. Till skillnad från största delen av sin omgivning så är detta hotell en mycket modern byggnad med blänkande glasfasad och fräsch stengrund och Tack vare sin centrala belägenhet har man nära till de flesta av stadens sevärdheter såsom Van Goghmuseet och Anne Franks hus.

Ljusa rum med fantastisk utsikt

boka hotell i amsterdamRummen på Double Tree Hilton är ljusa tack vare sina enorma fönster som sträcker sig från golv till tak. De är inredda i fräsch, modern stil som tilltalar de allra flesta och utrustade med bekvämligheter som t ex en integrerad Apple iMacdator med gratis internetuppkoppling i varje rum, samt givetvis de klassiska attributen som minibar, frukostbuffé och TV m.m.

Mat för alla smaker

På hotellet finns ett fitnesscenter, för den som känner behov av att hålla igång kroppen under semestern, samt inte mindre än tre olika restauranger som tillsammans erbjuder ett brett kulinariskt spektrum av mycket hög kvalitet.

Klicka här för att se mer hotell i Amsterdam.