Hotel V Nesplein

Ett centralt hotell med karaktär

boka hotell i AmsterdamHotell V ägs och drivs av elfte generationen Amsterdambor, en familj som bättre än de flesta andra vet vad som är genuint för staden. Hotell V ligger precis vid Damtorget i centrala Amsterdam vilket gör det till en utmärkt utgångspunkt för sightseeing.

The Lobby – en oas av lugn mitt i staden

hotell amsterdamInkluderat för alla gäster på hotell V är gratis tillgång till internet, handikappsanpassade faciliteter, luftkonditionering, dygnet runt-öppen reception, frukost, rumsservice, och nyhetstidningar. Här finns också loungebaren och restaurangen The Lobby, med öppen spis, bibliotek och en meny som tillfredsställer alla smaker. Hotell V och The Lobby garanterar en alldeles unik vistelse i mångfacetterade Amsterdam.

Originell och mycket fräsch vintageinredning

Rummen är originellt inredda i varma färger och med mycket bekväma möbler. Golv och väggar är av trä, viket ger en lyxig känsla och allt upplevs som oerhört fräscht och nytt. Badrummen är rymliga och erbjuder regndusch och hårfön. TV, värdeskåp, telefon och möjligheter att tillaga kaffe och te finns i alla rum.

Klicka här för att se mer hotell i Amsterdam.